Sahabat sejati. :)

Monday, 1 July 2013

AURA SLIM SHAKE 4 IN 1


OFFER PRICE 1BOTOL RM140 SAHAJA..!!!



OPENING PRICE

RM 160 (SEM) RM 170 (SABH & SARAWAK)

OFFER PRICE

RM 140
+FREE Shaker
+FREE Mask
+FREE Pos


HOT PRODUK FROM AURAWHITE BEAUTY.... AURA SLIM SHAKE....


Aura Slim Shake Plus Prebiotic Fibre
Clinically Proven Advanced Formula
4 in 1 Formula : Detox, Burn, Slim Shape

Hari 1-7:
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoks
- meningkatkn kadar metabolisma

Hari 8-15:
- pembuangan air besar secara konsisten
- menambahkan tenaga
- pembakaran lemak lebih cepat

Hari 16-seterusnya:
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & sistem ketahanan ebih baik
- berat badan mula berkurangan
- perut buncit hilang & lebih ramping


CARA PENGAMBILAN AURASLIM SHAKE
BANCUH 2 SCOOP AURA SLIM SHAKE BERSAMA 120ML AIR KOSONG @ AIR SEJUK.
,MINUM 2 KALI SEHARI SEBELUM MAKAN..MINUM AIR SECUKUPNYA UNTUK PROSES YG LEBIH CEPAT











AURAWHITE 900,000MG



BEST PRICE OFFER... 1 BOTOL RM130 SAHAJA. 


AURAWHITE 900,000MG
RAHSIA KULIT CERAH BERSERI HANYA DGN AURA WHITE!!
====================================

HARGA:
1 botol RM 150

+++ FREE POSLAJU
+++ FREE SHAKER
+++ FREE SHISHEIDO WHITE MASK
+++ FREE BEDAK TANAKA 111GM

(Selagi stok masih ada..Cepat grab!!)

====================================
RAHSIA KECANTIKAN HANEZ SURAYA
PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

APA KEBAIKAN/KELEBIHAN/FUNGSI AURA-WHITE??
- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA
- RAMUAN BERKUALITI PREMIUM

MACAM MANA DENGAN CARA MAKAN??
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..

2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

1 BOTOL TAHAN BERAPA LAMA?? - Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

BERAPA LAMA NAK NAMPAK KESAN?? - Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

CEPAT GRAB!! STOK LIMITED!!


















Thursday, 27 June 2013

CATHY DOLL L-GLUTA ARBUTIN PEELING GEL ESSENCE

CATHY DOLL L-GLUTA ARBUTIN PEELING GEL ESSENCE

1PCS = RM35


Cathy Doll L-Gluta Arbutin Peeling Gel Essence Garam Lautan.

Dapat digunakan bagi memutihkan pangkal paha, ketiak, tangan, kaki, siku, lutut,permukaan leher dan badan anda. Kesan putih pada kulit anda berkesan dan terlihat pada kali pertama penggunaan.

Dihasilkan dari garam laut yang berkualiti tinggi untuk membuang serta membersihkan permukaan kulit anda.

seterusnya ianya terhasil juga untuk membuang sel kulit mati pada kulit.

Kesannya permukaan kecerahan dan lembut untuk disentuh.

Hasil nya kulit anda akan kelihatan seperti kulit bayi yang lembut dan bebas cela, Bersama-sama dengan formula Pelembap ini.

Untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari.

cara penggunaan:

Sapukan pada permukaan kulit anda,.

sapukan ketika anda sebelum mandi..

Dua kali sehari. Atau pada bila-bila masa anda mahu.

gosok pada kulit anda secara sederhana sehingga gel menjadi kering

kemudian bilas dengan air hasilnya sangat memuaskan.























CATHY DOLL COMPACT POWDER



CATHY DOLL COMPACT POWDER

1PCS = RM30


This Compact Powder is fortified with L-Gluthathione and Vitamin C Complex to help you achieve fairer, smoother complexion. It is enhanced with UVA &, UVB SPF 59PA+++ to protect your face from the sun. Glutha Pact Colour 21 will give you a brighter finish on top of your usual make-up regime and is more suitable for fairer skin.

Direction:

Apply the Gluta Compact Powder after Cathy Doll BB or CC cream for the ultimate flawless look.
























CATHY DOLL CHILLI BOM FIRMING SAUNA BATH GEL


CATHY DOLL CHILLI BOM FIRMING SAUNA BATH GEL
1pcs = RM35



Mandian di gunakan khas bagi membuang lemak yang tidak diingini dengan mudah ketika anda mandi
turut menghilangkan sel-sel kulit kasar pada tubuh anda. turut menjadikan kulit anda lembut dan licin
bau yang wangi dan menyenangkan seperti anda sedang bersauna.
Mengurangkan kedutan dan selulit pada kulit anda

cara penggunaan :
urut pada bahagian yang berlemak 15 hingga 20 minit, kemudian bilas.











SABUN SUSU BERAS


SABUN SUSU BERAS, 
SABUN SUSU BERAS MUTIARA, 
SABUN SUSU BERAS 3 IN 1, 
SABUN SUSU BERAS + COLLAGEN.. 

DIBUKA UNTUK PEMBELIAN BORONG...

HARGA SERENDAH RM25/DOZEN.

PM UNTUK BEST PRICE..!!





SABUN SUSU BERAS

1. Menaikkan aura seri wajah secara semula jadi.
2. Menjadikan kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa pengelupasan.
3. Berkesan menanggalkan kotoran, minyak, sel kulit mati, parut jerawat dan jeragat.
4. Berkesan menanggalkan bekas make up pada kulit muka.
5. Menghilangkan kesan hitam pada bawah ketiak, dicelah-celah paha dan siku.
6. Sesuai digunakan untuk orang yang menghidapi masalah kulit dan resdung.
7. Mampu memberikan kesegaran sepanjnag hari serta badan tidak melekit walaupun berpeluh.
8. Boleh mengatasi bau badan.








SABUN SUSU BERAS COLLAGEN


Sabun Susu Beras Collagen ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk asli dari thailand yg terkenal serta diamalkan oleh gadis-dan juga orang dewasa. Bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit. Kita boleh lihat ramai gadis-gadis dari thailand memiliki kulit yg cantik, gebu dan cerah.

FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN :-
- meratakan tona kulit
- menganjalkan struktur kulit
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.

KANDUNGAN @ BAHAN :-
Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin, Collagen Powder

KHASIAT :-
- Membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang.
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

JIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu :-
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari.
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan.

Cara-cara menggunakannya :-
- Gunakan sebagai pencuci muka dan badan setiap hari.
- Urut dan gosok secara perlahan di bahagian muka dan badan selama 2-3 minit
- Ini bertujuan supaya vitamin dan mineral dapat meresap di badan





SABUN SUSU BERAS 3 IN 1 K BROTHERS


100% ORI dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih.

Sabun Beras Mutiara 3 in 1 ini berbeza dengan sabun beras Thailand biasa, karana sabun ini memiliki ukuran yang lebih besar dan lebih berat, dan ianya dapat memutihkan kulit lebih cepat dan lebih maksimum.

Sabun beras susu 3 in 1 merupakan pengembangan formula dari sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara, khasiat 2 kali ganda whitening, 2 kali ganda melembabkan, sehingga hasil tampak lebih cepat.

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.
Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar.
Serbuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan China hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami.

Fungsi :
♥Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti:
 Bahagian ketiak.
♥Bahagian siku & lutut.  Bahagian tengkuk & celah paha.

Kelebihan sabun beras susu :
 Produk kecantikan dari bahan yang 100% semulajadi.  tiada mengandung bahan kimia. produk ORIGINAL dari thailand.  membersihkan dan mencerahkan kulit.  menghilangkan bintik-bintik hitam.  menghaluskan kulit.  membuat kulit lembab dan berseri2.  berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan lebih kenyal.
♥menghilangkan bekas jerawat dan juga pertumbuhan jerawat.
♥Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah.
♥Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam.
♥Sangat selesa untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif.
♥Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh.
♥turut dapat menghilangkan BB alias dan juga menghilangkan Bau Badan yang tidak disenangi.

Cara Pemakaian :

Gunakan seperti biasa ketika mandi.
Biarkan selama 3 minit.
Bilas hingga bersih.






SABUN SUSU BERAS MUTIARA

Khasiat:-
Sabun susu beras mutiara, dibuat dari haruman semulajadi untuk membersihkan kulit anda dengan berkesan, tanpa sebarang rasa iritasi atau pedih. Sabun ini juga bertindak untuk menghilangkan kotoran dan bau badan. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:-
Gunakan sabun ini semasa mandi untuk mencuci muka dan badan. Gunakan secara kerap.

Berat:- 60gram

BEDAK TANAKA SPF10.84 + WHITENING


BEDAK TANAKA WITH SPF 10.84
110gm 

1pcs = RM30

FUNGSI:
. boleh dijadikan sunblock.
. boleh dijadikan foundation.
. menyerap minyak yang berlebihan.
. menyejukkan kulit dan menjadikan kulit lembut dan cerah.

KANDUNGAN:
. Thanakha
. water
. glycerine
. citric acid
. lemon flavour
. vitamin C
. whitening agent















BEDAK SEJUK TANAKA

BEDAK SEJUK TANAKA 

110gm
1pcs = RM30

sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan
minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan
sahaja di muka tapi boleh digunakan
satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Cara Guna:
♥ Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
♥ Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka.
♥ Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..
♥ Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya.










CATHY BB CREAM L-GLUTATHIONE SPF59


CATHY BB CREAM L-GLUTATHIONE SPF59
1pcs = RM30

Apa itu BB (Blemish Balm) Cream?

BB Cream sangat popular di Asia dan banyak dipakai oleh artis Korea. Di sebut ‘krim ajaib’ kerana kemampuannya untuk memperbaiki kulit dan membuat make up menjadi lebih mudah. Perbezaan antara BB Cream dengan produk kosmetik lain BB Cream adalah kosmetik sekaligus dapat merawat kulit. Produk foundation lain umumnya tidak merawat kulit, BB Cream melakukan keajaiban… dengan memperbaiki kulit.

Keajaiban pertama adalah sebagai essential krim, menutrisi kulit, mengencangkan dan menghaluskan kulit sehingga tampak selembut sutra.
Kedua sebagai tabir suria, dengan SPF-15 yang melindungi kulit daripada sinar UV yang dapat menyebabkan bintik hitam di wajah.
Ketiga sebagai bedak asas, membantu memperbaiki masalah kulit dan melindungi wajah daripada bahan bahan kimia berbahaya produk make up lain.
Dan keajaiban terakhir adalah sebagai foundation yang membuat make up tampak sempurna dan wajah tidak berminyak sepanjang hari.
Kebaikan BB CREAM dalam sekali pakai:
Menutup jerawat, pori-pori, noda-noda, garis halus dan warna yang tidak sekata TANPA menyumbat pori-pori dan merosak kulit wajah. Pastinya, BB Cream menjadikan kondisi kulit lebih baik dan menjadikannya lebih sihat.


Kebaikan BB CREAM dalam 1 bulan:

Kulit terasa lebih halus dan lebih sihat serta bercahaya di mana setiap kali kita menggunakannya BB cream bekerja sebagai lapisan yang melindungi serta berfungsi sebagai oil control dan juga memberikan moisturizer (pelembab) sehingga kulit menjadi sangat sihat.


Selain itu, BB Cream memiliki fungsi untuk melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara yang merosakkan lingkungan sehingga menjadikan kulit tetap sihat. Kandungan dalam BB Cream yang alami seperti Hazel, Aloe dan Caviar extract membantu regenerasi kulit dan mengecilkan pori-pori di mana dalam satu bulan kita akan merasa kulit semakin lembut dan menjadikan kulit kelihatan memukau.

BB CREAM = Base + Foundation + Concealer + (Natural Makeup) + Sunblock + Moisturiser + Oil Control + Healing Properties (Skin Regeneration, Pore Tightening, Skin Toning) + Optional Feature (Anti-Wrinkle/Brightening/Whitening.





















SUPERMODEL SHAPE UP CHILLI CLEANSING FOAM


SUPERMODEL SHAPE UP CHILLI CLEANSING FOAM 

1pcs = RM35

Mengandungi L-Carnitine....L-Carnitine yang bertanggungjawab untuk membakar lemak dan selulit memecahkan semasa anda membersihkan permukaan. 


Gunakan pada lengan dan paha, pinggang dan pinggul yang ingin dibuang lemak ia juga boleh membentuk badan.






CATHY DOLL ARMPIT TONER


CATHY DOLL ARMPIT TONER 
120ML

1pcs = RM35

New !!! Cathy Doll Raise Your Hands Up !!!
Unt Kecerahan Bawah Ketiak

Kini dengan menggunakan Cathy Doll Raise Your Hands UP, anda xperlu lg rasa malu atau segan mengangkat tangan untuk mendedahkan ketiak kerana warna kulit yg tidak sekata....
Dengan menggunakan Cathy Doll Raise Your Hands Up, anda boleh menggunakan apa jua trend terkini....


KETERANGAN PRODUCT :
Cathy Doll Raise Your Hand Up (Armpit Toner) - Mampu mencerahkan serta memutihkan area bawah lengan / underarms...
Mampu membersihkan serta memberi kelembapan di bahagian underarms / bahagian pelipat kaki / siku...
Cathy Doll Raise Your Hand Up (Armpit Toner) - Boleh digunakan selepas bercukur samada di bahagian kaki mahupun ketiak.
Ia akn melambatkan proses pertumbuhan bulu ketiak & mengetatkan liang roma malah akan melicinkan permukaan tersebut.
Cathy Doll Raise Your Hand Up (Armpit Toner) - mengurangkan bau yg kurang menyenangkan.

FUNGSI :
Mencerahkan bahagian bawah kulit & tempat2 tersembunyi
Membersihkan sel-sel kulit mati serta memperlambatkan pertumbuhan bulu
Melembabkan kulit
Melicinkan kulit serta sekatakan warna kulit
Mengurangkan serta menghilangkan bau badan yg kurang enak.
Mengecilkan pori2 setelah bercukur.

CARA MENGGUNAKAN :
Picit toner dengan menggunakan kapas & sapukan / lapkan di bahagian bawah ketiak…
Boleh juga di gunakan di bahagian lengan ….
Armpit Toner ini boleh digunakan selepas bcukur..










LOHASHILL L-GLUTATHIONE SCRUB.


LOHASHILL L-GLUTATHIONE SCRUB.
320ml
1pcs = RM35

**come with 3 fragrance...!!!
1. Lohashill L-Glutathione Scrub Scrub 
Gel Formula Cherry Strawberry Strawberry flavor : MENCERAHKAN DAN MENGHILANGKN BINTIK HITAM 

1. Lohashill L-Glutathione Scrub
Recipe Apple Q10 + Collagen gel scrub smell apples : HILANGKN KEDUTAN, MENYEGARKAN N KULIT LEBIH LEMBUT 

3. Lohashill L-Glutathione Scrub 
Recipe Orange VitaminC +24 K Gel Scrub Citrus scent : KULIT YG CERAH DAN LEMBUT 



Fungsi :
Menyembunyikan jeragat dan lingkaran gelap yang tak sekata.

Lohashill L-Glutathione Scrub adalah spa garam yang dapat mencerahkan dan memutihkan kulit dari dalam, kaya akan vitamin E, susu murni dan mengandung bahan natural dari garam.

Membuang kotoran pada kulit anda dan sel-sel kulit mati dan membuat kulit tubuh menjadi lebih fresh, lembut dan kelihatan gebu.

Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan l-glutathione pekatan tinggi dan mudah diserap. Memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

* Membuang sel-sel kulit mati
* Menghilangkan pigmentasi
* Menghaluskan kulit
* Melicinkan kulit muka
* Menyejukkan kulit
* Mempercepatkan proses penggantian sel dan menghilangkan perut
* Sangat berkesan mencerah dan menghaluskan kulit
* Mengatasi masalah pada kulit kusam






CATHY DOLL OH LALA SWEET PINK MAGIC CREAM



CATHY DOLL OH LALA SWEET PINK MAGIC CREAM

1pcs = RM30

Krim Kulit yang digunakan pada sesetengah bahagian di seluruh badan. Krim ini amat sesuai untuk kaum hawa yang amat mementingkan kecantikan pada kulit dan badan.

Keterangan:.
- Mengembalikan kemerahan pada puting payudara yang gelap.
- Pengunaan krim akan menyebabkan pengelupasan pada puting payudara yg gelap kembali kemerahan dan tekstur kulit puting akan lebih lembut.
- masalah hitam dicelah paha sering terjadi terutama bagi mereka yang baru saja lepas bersalin dengan menggunakan krim ini pangkal paha akan kembali cerah, gebu dan kemerahan..
-Membantu mengembalikan warna kulit ketiak menjadi cerah dan lebih lembut.
Pengunaan : sapukan atau oleskan krim tersebut pada bahagian ketiak,puting payudara, dan pangkal paha yang hitam dengan sapuan selama 2minit. Pengunaan yang kerap akan menampakkan kesan yang cepat.